Un sucevean beat și-a luat la bătaie fiul. Agresorul a fost preluat de ambulanță pentru a fi internat la Psihiatrie, procurorul de caz considerând că nu se impune un ordin de protecție

Luni seară, după ora 22:30, Bogdan P., de 44 de ani, din municipiul Suceava, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-a lovit, fiul de 21 ani, cu pumnul în zona feței.

Persoanele implicate în evenimentul de mai sus au fost conduse la Sediul Poliției, ocazie cu care în urma audierii s-a stabilit că astfel de incidente au loc frecvent.

În urma completării formularului de evaluare a riscului, a reieșit faptul că există un risc iminent asupra vieții și integrității membrilor de familie din partea agresorului.

Procurorul  de caz a opinat însă că nu se impune în prezent  emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva lui Pașulea Bogdan.

Având în vedere solicitarea membrilor de familie, precum și faptul că agresorul era vizibil sub influenta băuturilor alcoolice și manifesta tulburări de comportament, la sediul Poliției Municipiului Suceava s-a solicitat un echipaj de Ambulanță din cadrul SAJ-Suceava, în vederea evaluării stării de sănătate și posibilitatea internării acestuia la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violența în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *