Un sucevean beat și fără permis s-a izbit cu mașina în semaforul instalat pe DN17, între Stoiești și Ilișești, unde se fac lucrări de reparație a drumului

Marți seară, după ora 21.30,  Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DN17, între localitățile Stroiești și Ilișești, în zona de semnalizare temporară prin semafor a unor lucrări efectuate la partea carosabilă, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii au găsit la fața locului  un autoturism marca Ford Focus.  oprit pe marginea carosabilului, iar pe locul șoferului l-au identificat R.F., de 43 ani, din municipiul Suceava. Autoturismul precum și mai multe elemente de semnalizare metalice au fost avariate în urma coliziunii.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și ulterior a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava unde s-a supus prelevării numai unei mostre biologice de sânge.

Au fost efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române, ocazie cu care s-a stabilit că permisul de conducere al lui R.F. figurează ca fiind anulat din data de 01.02.2020,

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *