Un sucevean care a comis un accident mortal și i-a fost anulat permisul, a încercat să scape de polițiști aburindu-i că ar avea permis auto de Italia

Joi seară, după ora 22:00, patrula din cadrul Poliției municipiului Suceava – Biroul de ordine Publică, a oprit pentru control pe Bulevardul 1 Decembrie 1918  din municipiul reședință de județ autoturismul marca BMW, condus de Vasile B., de 42 ani, localnic.

În urma verificării conducătorului auto în bazele de date s-a constatat că acesta figurează cu permisul de conducere categoria B, preschimbat la data de 09.05.1997, permisul de conducere fiind  anulat, în urma unui accident rutier mortal.

După ce conducătorului auto i s-a comunicat aspectele de mai sus, acesta a declarat că permisul de conducere a fost preschimbat în Italia și are dreptul valabil de conducere.

În continuare s-a procedat la verificarea acestuia în aplicație, constatându-se faptul că Vasile B. nu figurează cu permis de conducere eliberat de Italia. 

Întrucât pe timpul discuțiilor purtate cu conducătorul auto, acesta avea un comportament suspect, bărbatul a fost condus la sediul Poliției municipiului Suceava pentru o verificare amănunțită cu privire la starea permisului de conducere al acestuia.

La sediul Poliției acesta a recunoscut că a avut în urmă cu mai mulți ani de zile un accident rutier mortal și permisul său de conducere a fost anulat.

În cauză a fost întocmit dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui autovehicul având permisul de conducere anulat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *