Un sucevean care a furat marfă dintr-un magazin PROFI din cartierul George Enescu și a îmbrâncit casiera, reținut pentru tâlhărie

Luni seară, după ora 20.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către o casieră a magazinului PROFI din cartierul Georgee Enescu (Zona Dorna), despre comiterea unui furt din magazin.

Patrula de ordine publică a aflat de la apelantă că hoțul a fugit către stația mijloacelor de transport în comun Curcubeul.

În stație, polițiștii au identificat un bărbat cu semnalmentele prezentate, fiind recunoscut de angajații magazinului. Autorul faptei s-a dovedit a fi Zaharia Răzvan, de 34 de ani, asupra căruia au fost identificate o parte din bunurile sustrase, valoarea totală a prejudiciului fiind de 200 de  lei.

Casiera a precizat faptul că Zaharia Răzvan pentru a reuși să iasă din magazin, a îmbrâncit-o.

Bărbatul  a fost condus la sediul Poliție municipiului Suceava, unde a recunoscut comiterea faptei.

A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii „tâlhărie”.

Față de acesta a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de astăzi, urmează ca Zaharia Răzvan   să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.