Un sucevean de 41 de ani, mort subit la o petrecere de aniversare, într-un garaj de pe strada Eroilor

Sâmbătă seară, pe la ora 19.50, o suceveancă  a sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că în timp ce se afla la o petrecere în familie într-un garaj situat în municipiul Suceava, I.F., de 41 de ani, din municipiul Suceava, a căzut din picioare în stare de inconştientă.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, fiind efectuate manevre de resuscitare însă fără efect, fiind constatat în final decesul.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul  a participat la o petrecere în familie, cu mâncare şi băutură, organizată cu ocazia zilei de naştere a unei rude, într-un garaj gol situat în municipiul Suceava, strada Eroilor. La petrecere, în afară de persoana decedată a mai participat soţia acestuia şi încă două cupluri.

La un moment dat I.F. a căzut pe spate, în stare de inconştienţă.

Cadavrul bărbatului a fost găsit întins pe două băncuţe, în poziţie cu faţa în sus, cu braţele flexate pe piept. Corpul decedatului  nu prezenta urme vizibile de violenţă.

I.F. nu era cunoscut de către apropiaţi cu afecţiuni care să fi putut produce decesul.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei morții. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *