Un sucevean de 42 de ani s-a spânzurat azi dimineață cu o curea într-o parcare din cartierul Obcini

Astăzi, pe la ora 8.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112  despre faptul că în municipiul Suceava, în apropierea imobilului nr. 27 de pe strada Victoriei din cartierul Obcini, a fost  identificat un bărbat spânzurat.  

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale care a a fost identificat în parcarea dintre blocurile E 17 și E 18 de pe strada Victoriei, un bărbat decedat, spânzurat cu o curea de o creangă din partea inferioară a unui copac, cu picioarele atârnând.  

Bărbatul a fost identificat ca fiind un localnic în vârstă de 42 de ani. S-a stabilit că acesta locuia împreună cu soacra într-un imobil din apropiere, soția și fiica fiind plecate de circa două săptămâni să locuiască la niște prieteni din orașul Siret. În urma discuțiilor purtate cu soacra decedatului a reieșit faptul că acesta s-a trezit dimineața și a mers în balconul locuinței, spunându-i că îi trebuie o bucată de sfoară, fără a preciza pentru ce anume. A ieșit din casă în jurul orelor 08:00 și nu a mai revenit.

Ulterior s-a aflat că bărbatul a manifestat anterior tulburări comportamentale fără însă a fi diagnosticat în acest sens.

 S-a luat legătura cu reprezentanții D.S.P Suceava, care ne-au comunicat faptul că persoana decedată nu figurează ca fiind suspect de infectare cu Covid 19 și nu se află în astfel de evidențe.

Cadavrul a fost ridicat și depus la morga Spitalului orășenesc Gura Humorului, urmând să i se facă necropsia în cursul zilei de mâine.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *