Mopan Suceava
Evenimente

Un sucevean de 47 de ani a murit în stația de autobuz din fața Spitalului Clinic Județean, unde venise să-și cumpere medicamente

Un bărbat de 47 de ani din Suceava, a murit în stația de autobuz din fața Spitalului Clinic Județean, unde venise să-și cumpere medicamente de la farmacia poziționată în acel loc.

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată, în data de 10 iulie, la ora 00.30,  de către cadrele Spitalului Județean Suceava cu privire la faptul că în jurul orei 00.00, o persoană a fost adusă în stop cardio-respirator, după ce i s-a făcut rău în stația T.P.L. situată în fața unității medicale.

În urma cercetărilor s-au constatat următoarele:

Suceveanul în vârstă de 47 ani, locuia în municipiul Suceava, str. Vișinilor, fiind supraponderal și cunoscut de către familie cu afecțiuni cardiace, iar în noaptea respectivă s-a deplasat la farmacia situată în stația T.P.L. din fața Spitalului Județean Suceava, pentru a-și cumpăra medicamentația necesară. La un moment dat i s-a făcut rău și a căzut pe trotuarul din zonă, fiind observat de către un grup de tineri care se aflau în trecere.

Unul dintre tinerii respectivi s-a deplasat la unitatea de primiri urgențe din apropiere, iar la scurt timp bărbatul a fost preluat de către un echipaj ambulanțier și transportat în interiorul unității spitalicești, unde s-a constat că se află în stop cardio-respirator. I-au fost efectuate manevrele de resuscitare însă fără un rezultat pozitiv, ulterior fiind constatat decesul.

În urma efectuării cercetării la fața locului nu au fost identificate elementele constitutive ale vreunei infracțiuni, pe suprafața corpului defunctului nefiind identificate urme de violență, aspecte care urmează a fi stabilite cu exactitate în urma efectuării necropsiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other