Un sucevean de 53 de ani, grav bolnav, și-a pus capăt zilelor spânzurându-se de țeava de termoficare

Vineri dimineață, pe la ora 10.30, Poliția Municipiului  Suceava a fost sesizată de către o femeie din oraș, despre faptul că fratele său, de 53 ani, din municipiul Suceava, nu mai răspunde la telefon, fiind posibil să fie decedat în locuința sa.

Cu o zi înainte, femeia a discutat cu fratele său, cu care a stabilit să se întâlnească a doua zi, ora 09.00 la domiciliul acestuia din urmă de pe strada Zimbrului. Ajunsă la domiciliul fratelui său, ea a sunat la ușă constatând că fratele ei nu răspunde. Și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă, motiv pentru care a apelat la 112 solicitând o ambulanță.

La fața locului a sosit inițial un echipaj ISU Bucovina, care a pătruns în apartament pe geamul de la dormitor care era larg deschis, găsindu-l pe bărbat în colțul camerei, spânzurat de țeava de termoficare.

Echipajul de pe ambulanță direcționat la fața locului a încercat în zadar să îl resusciteze, constatând ulterior decesul.

Din declarația surorii sale a rezultat faptul că fratele său fusese diagnosticat cu “sindrom de lob frontal, sindrom cefalalgic, cavitate porencefalica frontal dreaptă, chist arahnoidian temporal drept nechirurgical” și a fost internat de mai multe ori în spital, ultima internare datând din luna noiembrie a anului 2020.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *