Un sucevean de 57 de ani a murit după ce a căzut de pe acoperișul Casei de Cultură, unde urcase să repare o antenă de telefonie mobilă

Ieri după amiază, după ora 13.00, V.A., un bărbat de 57 ani  din municipiul Suceava și-a pierdut viața după ce a căzut de la 20 de metri înălțime, de pe acoperițul Casei de Cultură, unde se urcase împreună cu un coleg de muncă să efectueze o lucrare la o antenă –releu de telefonie mobilă.

Polițiștii au stabilit că V.A. și A.P., de 57 ani, amândoi din municipiul  Suceava, angajați ai firmei RCS-RDS, efectuau o lucrare de intervenție la un releu de telefonie montat pe Casa de Cultură din Suceava, pe partea cu strada Ciprian Porumbescu. V.A. nu purta echipament de protecție și la un moment dat, în condiții care urmează a se stabili în urma anchetei,  acesta a căzut de pe acoperișul Casei de Cultură, de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, cu capul pe asfalt.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță și un echipaj SMURD constatând decesul acestuia.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi și „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.