Un sucevean de 78 de ani și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de țeava caloriferului, în uscătorul blocului

Miercuri seară, după ora 22.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin de către o femeie din oraș cu privire la faptul că l-a găsit pe socrul ei, de 78 ani, spânzurat în uscătorul comun de la etajul 4 din blocul unde domiciliază.

Femeia l-a lăsat singur pe bătrân în jurul orei 12.50, când a plecat la serviciu.

În jurul orei 22.00, când a revenit la domiciliu, a constatat că, socrul ei nu se afla în locuință. S-a ieșind pe scară,  a încercat ușa de la uscătorul comun, care nu era încuiată, dar era blocată de un obiect din interior.  A împins cu putere ușa reușind să o întredeschidă,  observându-l imediat pe socrul său în poziția ghemuit și având în jurul gâtului o frânghie.

L-a strigat în repetate rânduri, bătrânul nu a răspuns și a sunat la 112. La scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj SAJ  Suceava care a constatat decesul bărbatului care se spânzurase de o țeavă de calorifer.

Nici asupra acestuia și nici în apartament nu au fost identificate înscrisuri prin care defunctul să-și motiveze gestul.

Din declarațiile nurorii, acesta suferea de afecțiuni ale ficatului și alte boli, pentru care tratarea cărora urma un tratament medicamentos. Ea a spus că de mai multă vreme  socrul său a început să amenințe că se va sinucide, fără a spune din ce motiv.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *