Un sucevean nervos și-a aruncat cratițele pe geam, a dat foc garsonierei și a plecat de acasă

Ieri după amiază, pe la ora 14.15, o femeie din municipiul Suceava a sesizat cu privire la faptul că la blocul nr. 36 de pe str. Gavril Tudoraş s-a produs un incendiu.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că în garsoniera afectată de flăcări locuiește singur  tânărul S. I. A., în vârstă de 26 ani.

Este cunoscut în bloc pentru că, potrivit vecinilor, acesta în repetate rânduri tulbura liniştea locatarilor. Miercuri în jurul orei 14.00 susnumitul, a spart geamurile de la balconul şi bucătăria garsoniere şi a aruncat pe fereastră două cratiţe în parcarea din faţa blocului, după care a plecat.

La scurt timp din locuinţă, vecinii au observat ieşind fum puternic anunţând evenimentul.

În urma incendiului au fost distruse în totalitate bunurile din interiorul garsonierei nr. 22, fiind afectată tencuiala şi instalaţia electrică.  Nu au fost înregistrate alte pagube în rândul vecinilor şi nici victime omeneşti.

Până la sosirea echipei operative la faţa locului au intervenit două autospeciale din cadrul I.S.U. Suceava, care au localizat și stins incendiul. Din primele concluzii ale acestora cauza incendiului ar fi fost ,,folosirea intenţionată a unei surse de aprindere”.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *