Un sucevean și-a pierdut viața, soția și fiica grav rănite într-un accident la Huedin, județul Cluj. Apel disperat al familiei soției supraviețuitoare pentru donare de sânge

Sâmbătă dimineață, pe Drumul European 60, în apropierea orașului Huedin din județul Cluj s-a petrecut un tragic accident de circulație, victime fiind un sucevean de 35 de ani, soția acestuia, din județul Botoșani și fetița lor de un an și trei luni. Șofer al automobilului cu care familia se întorcea din Franța era capul familiei, Florin Laurențiu Tăutu. La intersecția drumului european cu un drum comunal, în afara localității Leghia, mașina condusă de acesta a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu un microbuz care venea din sens opus.
În urma impactului, suceveanul de 35 de ani și-a pierdut viața, soția lui, Anca Roxana Tăutu a fost grav rănită, la fel și copilul lor în vârstă de un an și trei luni. Au fost râniți în accident și șoferul microbuzului înmatriculat în județul Mureș precum și un pasager din mijlocul de transport.

Un apel emoționant a fost transmis pe rețelele de socializare de către fratele Ancăi Roxana, Vlad Buțerchi, pe care îl transmitem și noi:
”Vă implor. Avem nevoie URGENT de sânge pentru sora mea, care a suferit un grav accident de mașină între Cluj și Oradea azi. PUTEȚI DONA LA ORICE CENTRU DIN ȚARĂ, cu mențiunea obligatorie: SCJU (La Spitalul Clinic Județean de Urgențe, Secția Chirurgie 1 – Terapie Intensivă, n.r.) CLUJ, TERAPIE 1, TĂUTU ANCA ROXANA. Va mulțumesc pentru tot!”. Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook Buterchi Vlad.

Surse: Știrileprotv.ro, Botoșaninews.ro

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.