Un sucevean turmentat a reclamat că a fost jefuit când de fapt își uitase geanta, telefonul și cei cinci lei pe care îi mai avea pe terasa crâșmei unde băuse

Aseară pe la orele  20.00, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Suceava au fost sesizați cu privire la faptul că un cetățean provoacă scandal în zona Casei de Pariuri,,”Mozzart” de pe strada Horea Cloșca și Crișan. A fost identificat un bărbat în vârstă de 41 ani, din Suceava, care a declarat că a fost victima infracțiunii de furt.

 În urma verificărilor efectuate  s-a constatat că începând cu ora16.00 suceveanul  a consumat băuturi alcoolice la o cramă din apropiere.   Ulterior s-a deplasat la o casă de pariuri sportive. În momentul în care a constatat că nu mai are geanta asupra sa, a devenit violent verbal, motiv pentru care a fost necesară intervenția unui echipaj din cadrul Poliției Municipiului Suceava.

Bărbatul, în stare de ebrietate fiind, a reclamat că a fost victima unei infracțiuni de furt în localul ”Mozzart”.

Verificările ulterioare au arătat că scandalagiul a uitat pe terasacramei crâșmei unde băuse obiectele personale, respectiv suma de 5 lei, un telefon mobil Samsung și o geantă de voiaj cu obiecte personale.

Bunurile au fost recuperate și restituite proprietarului. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *