Evenimente

Un sucevean turmentat s-a accidentat în autobuz, când șoferul a frânat la o trecere de pietoni. Omul s-a izbit cu fruntea de spătarul scaunului din față. A fost dus la spital

Ieri seară, în jurul orelor 20:10, într-un autobus TPL s-a petrecut un incident neplăcut. Mijlocul de transport în comun, condus de șoferul  A.S. din municipiul Suceava, pe traseul nr. 2, a frânat pentru a acorda prioritate unor pietoni angajați în traversarea regulamentară a străzii, în zona Hotelului Bucovina. Atunci, Valerică B. din orașul Salcea, aflat în autobuz în calitate de pasager, s-a lovit cu capul de spătarul scaunului din fața sa, suferind leziuni la frunte.

Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a primit îngrijiri medicale, stabilindu-i-se diagnosticul ”traumatism cranio-facial accidental, plagă frontală, etilism acut”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00, acestuia prelevându-i-se o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest și Valerică B., rezultatul fiind de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *