Un TAF-ist care s-a cinstit ieri cu 40 de păhărele, ”și-a dat seama că nu are permis” și a abandonat utilajul pe marginea drumului, la Moldovița

Un TAF-ist din comuna Moldovița a respectat cu sfințenie tradițiile populare și ieri, de sărbătoarea celor 40 de mucenici se pare că a băut tot atâtea păhărele cu tărie. Alcoolul a învins, iar pseudo-șoferul, căci nu avea permis, a abandonat utilajul pe marginea drumului.

Astfel, în data de  09.03.2020, la ora 12:30, în baza informațiilor deținute, polițiștii SPR 14 Vama, au depistat pe DC Demacușa, din comuna Moldovița, un utilaj forestier tip TAF, deținut de o societate comercială din Sucevița, ieșit de pe carosabil, fără a fi găsit conducătorul utilajului la fața locului.

Întrucât din informațiile primite a reieșit faptul că vehiculul a fost condus de către un localnic de 31 ani, care nu posedă permis de conducere, s-a procedat la identificarea acestuia. Bărbatul a fost identificat, iar întrucât prezenta halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *