Un tâlhar violator din Dolhasca a fost prins de polițiști pe baza urmelor de dinți ale unei victime, care l-a mușcat de mână pe agresor

La 04.12.2020, în continuarea cercetărilor efectuate privind săvârșirea infracțiunii de ”tâlhărie calificată” comisă în dauna unei femei din orașul Dolhasca, s-a efectuat o percheziție la domiciliul persoanei bănuite, un bărbat de 30 de ani din localitate.

Cu ocazia percheziției domiciliare au fost identificate mai multe obiecte de îmbrăcăminte, parte din ele fiind recunoscute de către persoana vătămată ca fiind purtate de către autor în noaptea săvârșirii infracțiunii.

Totodată a fost identificată pe antebrațul drept al persoanei bănuite o plagă mușcată, despre care SML Suceava a concluzionat faptul că s-a putut produce prin mușcare de către o persoană, în cursul anchetei victima relatând verbal faptul că în noaptea incidentului a reușit să muște autorul în zona antebrațului drept.

În plus,  cu ocazia conducerii la sediu a persoanei percheziționate s-au efectuat mai multe activități, precum examinare criminalistică a obiectelor de îmbrăcăminte ridicate de la persoana în cauză, recoltarea de probe ADN în vederea efectuării unei expertize genetice, fiind obținute indicii că acesta ar fi autorul infracțiunii de viol comis la 03.09.2020 în dauna unei femei din localitate .

Astfel la data de 04.12.2020 a fost dispusă continuarea urmăririi penale în cauză față de numitul Ilinca Ionuț, ordonanță confirmată de către procurorul de caz.

La data de 04.12.2020, orele 14:50 a fost dispusă de către organul de cercetare penală în cauză măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore.

Totodată, ulterior confirmării de către procurorul de caz a ordonanței de continuare a urmăririi penale față de suspect, s-a propus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Ilinca Ionuț, procurorul de caz confirmând propunerea organului de anchetă.

Numitul Ilinca Ionuț a fost introdus în CRAP al IPJ Suceava, urmând ca la 05.12.a.c. să fie prezentat Judecătoriei Fălticeni cu propunerea de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Totodată, la data de 04.12.2020 cu ocazia percheziției domiciliare executată la domiciliul numitului Ilinca Ionuț, activitate la care a participat și o grupă SAS, au fost identificate mai multe telefoane mobile precum și mai multe cartele sim, a căror proveniență urmează a fi stabilită.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *