Un tânăr a anunțat poliția că a băut până a adormit, iar amicul de pahar i-a furat mopedul, la Udești

Un tinerel care a băut cu prietenul până a adormit, a sunat poliția la miez de noapte și a anunțat că i-a fost furată motocicleta din fața casei.

În data de  9 martie 2020, la ora 00.15, un tânăr de 19 ani, din comuna Udești, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că i-a fost sustras un moped din fața locuinței.

Din cercetările polițiștilor s-a stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 20.00, tânărul se afla la domiciliu împreună cu un prieten, de aceeași vârstă, din aceeași localitate, unde au consumat băuturi alcoolice. Reclamantul a spus polițiștilor că deține un moped marca Piagio, ce nu este înmatriculat sau înregistrat și care se afla parcat în drumul comunal din fața locuinței sale. Acesta a mai informat polițiștii că în urma consumului de alcool, a adormit, iar când s-a trezit a sesizat faptul că mopedul nu se mai afla în fața locuinței, și, suspectându-l pe amicul cu care băuse că i l-a furat, a luat legătura telefonic cu acesta. Prietenul de pahar a recunoscut că i-a luat mopedul dar nu a vrut să îi spună unde este.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furtul în scop de folosință”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *