Un tânăr aflat sub control judiciar pentru incendierea din bazarul Rădăuţi, băgat în arest după ce a fost prins agresând un tânăr căruia i-a sustras 500 de euro

În noaptea de 2 septembrie 2019, la ora 03.32, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie care a anunţat că la cazinoul ,,Las Vegas” a fost agresat un bărbat.

Patrula de siguranță publică deplasată la fața locului a constatat următoarele: O.O., un tânăr de 27 ani din comuna Horodnic de Sus, client al cazinoului, a sesizat faptul că a fost împins de către alt tânăr, care mai apoi i-a sustras portofelul în care avea 500 Euro și documente de identitate.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat autorul faptei în persoana lui B.A. în vârstă de 18 ani, din municipiul Rădăuți.

După administrarea probelor în cauză și după audierea autorului în calitate de suspect, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Autorul faptelor se afla sub măsura controlului judiciar, măsură dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți în dosarul penal în care este inculpat sub aspectul săvârșirii mai multor fapte de distrugere prin incendiere în incinta bazarului Rădăuți, fapte comise în lunile iunie-iulie 2019.

Suspectul a fost escortat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Suceava, iar în 03.09.2019 urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *