Un tânăr beat şi-a tăiat gâtul cu cuţitul, după o ceartă la telefon cu iubita, într-o cabană forestieră din Drăgoiasa

Ieri, 23.06.2019, la ora 22.07, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin apel 112 de către un tânăr în vârstă de 21 de ani,  domiciliat în Vișeu de Jos, județul Maramureș, despre faptul că și-a tăiat o venă  în timp ce se afla pe raza comunei Panaci, sat Drăgoiasa, județul Suceava. 

La scurt timp de la producerea acestui incident, tânărul fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde în urma examinării i s-a stabilit diagnosticul :,,plagă frontală prin înjunghiere; multiple plăgi superficiale latero-cervicală dreapta; sângerare abundentă-de aproximativ 2 ore, stare de ebrietate avansată, ulterior fiind transferat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Suceava. 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în urmă cu aproximativ trei săptămâni tânărul a venit împreună cu alţi doi bărbaţi pentru a lucra la o exploatare de material lemnos situată pe raza comunei Panaci, satul Drăgoiasa. Cei trei s-au cazat la o cabană forestieră situată pe drumul forestier Ciutacu 1.

În seara zilei de 23.06.2019, în jurul orei 22.00, tânărul de 21 de ani, pe fondul unor discuții telefonice cu prietena şi pe fondul consumului de alcool, s-a tăiat cu un cuțit în zona frontală și a gâtului. 

În cauză s-a procedat la efectuarea cercetării locului faptei, ocazie cu care s-au ridicat de la fața locului un cuțit pe a cărei lamă au fost identificate pete de culoare brun roșcat cu aspect de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *