Un tânăr care a reclamat că a fost bătut, a fost găsit de poliţişti conducând beat un moped prin Brodina

La 19.05.2019, în jurul orei 15.37, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că, un bărbat de 27 de ani din comuna Brodina, a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa pe un moped pe DJ 209G din comuna  Brodina, victima a fost lovită de o persoană necunoscută care a coborât dintr-un autoturism.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat, iar bărbatul de 27 de ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „lovire sau alte violențe”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *