Un tânăr cu probleme psihice a dat foc involuntar la două gospodării din Horodniceni aruncând o țigară aprinsă în fân

A fost identificat autorul faptei care a dus la transformarea în scrum a două gospodării din Horodniceni, acum patru zile. Este vorba despre un individ de 23 de ani din localitate, cu vădite probleme de comunicare în satul său.

IPJ Sucea a transmis că urmare la raportul de eveniment al raportului de eveniment al polițiștilor din Mălini din 4 martie a.c., privind incendiul de la locuința unei femei, din comuna Horodniceni, în urma investigațiilor efectuate a fost identificat M.A.I de 23 de ani, localnic, care, fiind audiat, a declarat faptul că la data de 03.03.2019, a dormit într-o anexa ce aparține familiei din Horodniceni,  unde a fumat și a aruncat chiștocul peste paiele din acel șopron care a luat foc la scurt timp după ce a plecat de acolo spre casă.

M.A.I. va fi expertizat din punct de vedere medico-legal pentru a se stabili dacă la data săvârșirii faptei avea discernământ urmând ca în funcție de concluziile expertizei să se dispună procedural.

S-a luat legătura cu procurorul care supraveghează cauza care a opinat continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”, fără a se impune măsuri preventive.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *