Un tânăr cu probleme psihice și-a dat foc la calculator și s-a încuiat în apartament, la Vatra Dornei. A fost scos cu forța și dus la spital

În după amiaza zilei de ieri, 21.12.2019, la ora 13.17, Poliția municipiului Vatra-Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie care a anunțat că la etajul III al blocului situat pe strada Gladiolelor, din municipiul Vatra-Dornei, iese fum dintr-un apartament.   

Incendiul în cauză a izbucnit în una din camerele apartamentului locuit de un tânăr de 23 de ani, care suferă de boli psihice. În momentul sosirii la fața locului tânărul a fost găsit încuiat în interiorul apartamentului, din apartament ieșea fum pe geamuri, iar la solicitarea poliției a refuzat să descuie ușa pentru intervenția echipajului de pompieri.

În prezența vecinilor ușa metalică a apartamentului în cauză a fost deschisă prin forțare de către pompieri, iar într-o cameră a fost identificat un focar de incendiu pe pardoseală.

Tânărul a refuzat să iasă din apartament și a fost scos folosind forța. Ulterior a fost condus la Spitalul municipal Vatra-Dornei în vederea acordării primelor măsuri de îngrijire medicală.

Echipajul de pompieri a localizat incendiul care se manifesta cu flacără deschisă pe pardoseala camerei în cauză unde ardeau mai multe hârtii și cartoane peste care se afla așezată o unitate centrală de calculator.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *