Un tânăr de 17 ani din Ilișești a încercat să-și pună capăt zilelor, înghițind mai multe pastile, din motive sentimentale

În această noapte, 09.03.2019, la ora 00.22, polițiștii SPR 9 Șcheia au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiul ei în vârstă de 17 ani, a ingerat mai multe pastile după care s-a simțit rău și a intrat în stare de inconștiență.

În jurul orei 00:10, femeia se afla la domiciliu împreună cu familia, când în camera ei a intrat fiul său de 17 care i-a spus că se simte rău întrucât a luat mai multe pastile, după care a leșinat.

Adolescentul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul ”intoxicație medicamentoasă și stare lipotimică” acesta rămânând internat pentru investigații amănunțite.

Din discuțiile purtate cu femeia s-a stabilit că fiul său a fost în cursul zilei pe raza municipiului Suceava cu mai mulți prieteni, iar când a ajuns acasă în jurul orei 20:30, a avut o atitudine irascibilă față de părinți și a luat dintr-un sertar o folie de „Cefuroxima” cu 10 comprimate filmate după care le-a ingerat.

Femeia nu a putut specifica cu exactitate motivul gestului făcut de fiul ei  dar presupune că este în legătură cu o relație de dragoste.

De la minor nu s-au putu obține informații întrucât acesta se afla într-o stare de confuzie.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă, ce v-a fi soluționat procedural de către postul de poliție Ilișești.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *