Un tânăr de 17 ani din Verești a rămas fără un picior în urma unui accident feroviar petrecut astă noapte în condiții neclare

Un adolescent de 17 ani din Verești a ajuns astă noapte la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean după ce a suferit un accident feroviar în circumstanțe necunoscute.  

Conform medicilor, tânărul a suferit un traumatism prin accident feroviar cu amputație o treime medie gamba dreaptă, plagă zdrobită mâna dreaptă, contuzie abdominală.

A ajuns la UPU la ora 2.13 în noaptea de duminică spre luni. Polițiștii de la Transporturi Feroviare Suceava au fost înștiințați despre eveniment chiar de tatăl băiatului, înainte de miezul nopții.

Potrivit polițiștilor TF, în jurul orei 1.00 din noapte, pe calea ferată Verești – Botoșani a fost găsită persoana care avea piciorul amputat și care a fost transportată la Spital.

Polițiștii trebuie să afle în ce fel s-a produs accidentul și care sunt cauzele acestuia.

Pe calea ferată 511 Verești – Botoșani a circulat ieri seară un singur tren: Botoșani – Verești, care a ajuns în stația Verești la ora 22.10. Un lucru suspect este că mecanicul de locomotivă nu a văzut pe nimeni în fața trenului. Evenimentul s-a petrecut la intrarea în stația Verești dinspre Halta Bursuceni. Băiatul de 17 ani locuiește împreună cu familia lângă calea ferată și au teren peste aceasta.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *