Un tânăr de 18 ani din Frătăuții Noi a ajuns la spital după ce o creangă de răchită i-a căzut drept în cap

Joi după amiază, în jurul orei 16.00 ora 15:54, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, au fost sesizați prin. 112, cu privire la faptul că un tânăr din Frătăuții Noi este accidentat după ce un arbore a căut peste el și l-a lovit în cap.

Polițiștii și ambulanțierii au găsit victima în intersecția dintre D.J. 178C și D.J. 291A. Este vorba despre C.P.  în vârstă de 18 ani, echipajul medical acordându-i îngrijiri medicale, ulterior fiind  transportat la Spitalul Municipal Rădăuți și de acolo transferat la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării unui consult de specialitate, fiind diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral cu pierdere a conștiinței”.

Polițiștii au stabilit că la data de 11.03.2022, în jurul orei 15:50, băiatul se afla împreună cu tatăl său G.P. și alte persoane pe un teren agricol aparținând acestuia din urmă, unde desfășurau activitatea de curățire a unor răchite. La un moment dat, tânărul s-a apucat să ascută  lanțul unei drujbe chiar su un arbore din care,  din cauza vântului puternic, s-a rupt o creangă și l-a lovit drept în cap. În urma loviturii primite, C.P. a rămas inconștient timp de aproximativ 2-3 minute, după care și-a revenit, acuzând dureri la nivelul capului.

Lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvărșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *