Un tânăr de 18 ani din Mănăstirea Humorului a ajuns la Spital după ce a alunecat și a căzut iar calul și căruța au trecut peste el

Ieri după amiază, pe la 16.30, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Gura Humorului au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut din căruță iar atelajul a trecut peste el.

 La locul evenimentului a fost identificat un tânăr  de 18 ani, din comuna Mănăstirea Humorului, care se afla într-un echipaj al ambulanței și primea îngrijiri medicale. În urma discuțiilor purtate cu acesta și cu tatăl său a rezultat faptul că în în jurul orelor 16:15, în timp ce se afla pe un drum de exploatare agricolă pe un imaș din apropierea domiciliului și conducea un atelaj hipo pe jos, ținând calul de căpăstru, băiatul a alunecat iar cabalina a trecut peste el împreună cu atelajul hipo, provocându-i leziuni.

Tânărul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde a fost diagnosticat preliminar cu „traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-frontal și comoție cerebrală”, fiind transportat ulterior la Spitalul Județean Suceava pentru investigații amănunțite.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *