Mopan Suceava
Actualitate

Un tânăr de 19 ani a murit la Liteni după ce s-a urcat în miez de noapte pe un stâlp electric din parcul orașului și a fost electrocutat

Astă noapte, pe la ora 01.30, Poliția Orașului Liteni a fost sesizată prin 112 despre faptul că F.L., de 19 ani, din localitate, s-a electrocutat pe un stâlp afla în incinta parcului orașului și este posibil ca acesta să fie decedat.

Polițiștii au identificat apelantul la locul evenimentului, acesta declarând că, Florin L.s-a urcat pe un stâlp electric, pe care se află montat un transformator cu intensitate electrică ridicată. Odată urcat pe stâlpul respectiv, când a ajuns în apropierea transformatorului, s-a format un arc electric care l-a electrocutat pe tânăr.

La fața locului au intervenit lucrători din cadrul E-ON care au întrerupt curentul, pentru a se putea interveni în siguranță. Au intervenit și echipajul de pompieri voluntari Liteni, o ambulanță din cadrul Spitalului Județean Suceava precum și un echipaj SMURD.

F..L. a fost dat jos de pe stâlpul pe care rămăsese agățat după ce fusese electrocutat. Deși i-au fost aplicate manevre de resuscitare timp îndelungat,  acesta nu a mai putut fi readus la viață,  constatându-se decesul său.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *