Actualitate

Un tânăr de 19 ani din Milișăuți, fără permis, s-a izbit astă noapte cu mașina într-un copac

Polițiștii suceveni au intervenit astă noapte, pe la ora 3.00,  după ce au fost anunțați că un anume Mihai C.  în vârstă de 19 ani din orașul Milișăuți, care  era la volanul unui  autoturism OPEL, pe DN 2H, s-a izbit cu mașina de un copac.

S-a stabilit că acesta circula dinspre Suceava către Rădăuți, iar la un moment dat, într-o curbă spre dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat pe sensul opus, pe acostament, după care a  lovit cu partea din dreapta-spate a autoturismului un copac din fața gardului unei locuințe din localitate.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Rădăuți.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, iar ulterior i s-a recoltat o probă de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în baza națională a Poliției Române s-a constatat faptul că Mihai C.  nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

I s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără  permis.

Please follow and like us:

One thought on “Un tânăr de 19 ani din Milișăuți, fără permis, s-a izbit astă noapte cu mașina într-un copac

  • Felicitari politistilor suceveni pentru modul prompt in care au reactionat la acest accident, aratand ca siguranta si bunastarea rutiera sunt prioritati pentru acestia! Oamenii din acest sector trebuie sa fie incurajati si sustinuti in continuare pentru interesul si devotamentul de care dau dovada zilnic!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *