Un tânăr de 20 de ani, beat și fără permis, a dărâmat cu un Audi A6 un stâlp de curent, la Vicovu de Sus

Duminică, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe strada Ștefan cel Mare, din localitate a avut loc un accident rutier

Polițiștii au identificat în afara părții carosabile a strazii în partea dreaptă a sensului de deplasare oraș Vicovu de Sus către comuna Putna, un autoturism Audi A6, care era avariat, fiind cu partea din spate într-un stâlp EON rupt, iar lângă autoturism pe V.A.T. de 20 de ani, șoferul mașinii, domiciliat în orașul Vicovu de Sus. Acesta a recunoscut că nu posedă permis de conducere, fapt confirmat și în urma interogării bazelor de date ale Poliției.

Pentru că tânărul emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul marca Audi A6, nu posedă RCA valabilă, motiv pentru care conducătorul auto a fost sancționat conform L132/2017 cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus măsura reținere certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducerea unui vehicul fara permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *