Un tânăr de 20 de ani din Forăști și-a omorât vecinul dintr-un pumn pe terasa unui bar din localitate, pe fondul consumului de alcool

Un tânăr de 20 de ani din Forăști a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, după ce acum patru zile a lovit pe terasa unui bar din localitate pe un consătean, care a decedat ulterior.

Polițiștii din Fălticeni inițial și ulterior  Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava și  Serviciul Investigații Criminale din cadrul I.P.J Suceava, au constatat faptul că la data de 30.11.2020, în jurul orelor 17:00, la terasa localului aparținând SC „La Mircea” SRL din comuna Forăști, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, Vișan Ben de 20 ani l-a lovit o singură dată cu pumnul în zona feței pe V.M. de 48 ani. Victima a căzut pe suprafața pavată cu dale din beton a terasei localului, fiind ulterior preluată de un echipaj de ambulanță.

În data de 01.12.2020 V.M. a decedat, iar cu ocazia examinării medico-legale s-a constatat că moartea a fost violentă și s-a datorat  leziunilor ( traumatism cranio-cerebral ) ce i-au fost provocate în cadrul agresiunii descrise mai sus.

După administrarea probatoriului, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva lui Vișan Ben, pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte”.

Autorul fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în C.R.A.P al I.P.J Suceava. urmând să fie luată o decizie cu privire la măsurile preventive ce vor fi dispuse în cauză.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *