Un tânăr de 20 de ani din Găinești – Slatina, aflat în carantină, și-a bătut tatăl dar și pe un vecin, după ce s-a îmbătat în sat. A primit amendă de 2000 de lei și s-a ales cu dosare penale

Duminică seară, pe la  orele 18:20, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 60 de ani din satul Găinești, comuna Slatina, cu privire la faptul că băiatul lui l-a bătut.

S-a constatat că la 09.05.2021, în jurul orei 18:20, în timp ce se afla la locuința tatălui său, Florin-Alin S. de 20 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, l-a agresat fizic pe tatăl său de 60 ani, în sensul că l-a prins cu mâinile de pulover în zona pieptului și l-a trântit la pământ.

Ulterior, în jurul orei 18:45, Florin-Alin S. a pătruns fără drept în curtea vecinului său D.U. de 78 ani pe care de asemenea l-a agresat.

Individul și-a continuat aventura astfel încât, pe la orele 19:00, a lovit cu pumnul în ușa de acces în locuința tatălui său spărgând mai multe ochiuri de geam.

Polițiștii ajunși în cele din urmă la fața locului, au mai constatat că Florin-Alin S. nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, deși avea de respectat această măsură începând din data de 09.05.2021, fiind sancționat în acest sens cu amendă în valoare de 2000 lei.

Pe numele lui s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violența în familie”, „distrugerea”, „violarea de domiciliu” și „lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *