Mopan Suceava
Actualitate

Un tânăr de 21 de ani a fost accidentat mortal la trecerea de pietoni de la Sala Sporturilor, pe Calea Unirii din Suceava

În această seară, in jurul orei 21:45 pe Calea Unirii din municipiul Suceava, la trecerea de pietoni de la Sala Sporturilor, s-a produs un accident rutier mortal soldat cu decesul unui pieton de 21 ani.

Evenimentul rutier s-a produs în proximitatea unei treceri de pietoni, după finalizarea cercetării locului faptei și a vizualizării tuturor camerelor de supraveghere din zonă urmând a se stabili cu exactitate dinamica accidentului și gradul de vinovăție.

Șoferul implicat în eveniment, un bărbat de 26 ani, este în custodia polițiștilor, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar ulterior fost condus la unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *