Un tânăr de 21 de ani din Capu Codrului și-a omorât în bătaie bunica. A spus polițiștilor că a lovit-o fără motiv, fiind bolnav de depresie

În noaptea de 5 februarie, a.c., Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin 112, de către un anume Gheorghe Cosmin Negru, din Capu Codrului,  care a anuțat că și-a agresat bunica.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia de 68 de ani fiind găsită decedată.

Autorul omorului, un tânăr de 21 ani, a explicat polițiștilor că suferă de o formă de depresie și se află sub tratament medicamentos, locuind în aceeași curte cu bunica sa, Eugenia Ș., părinții lui fiind la lucru în străinătate.

În seara zilei precedente, aparent fără niciun motiv, Gheorghe Negru a pătruns în camera în care victima dormea, exercitând acte de violență de mare intensitate, lovind-o de mai multe ori și suprimându-i viața.

În scurt timp, a apelat la 112, solicitând intervenția organelor de poliție și recunoscând comiterea faptei.

În urma examinării tehnico-științifice a locului faptei, pe patul din camera acesteia a fost identificat cadavrul victimei, ce prezenta urme de agresiune fizică.

În urma cercetărilor efectuate, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Inculpatul a fost prezentat la Tribunalul Suceava cu propunere de luare a măsurii de siguranța a internării medicale provizorii.

Judecătorul de drepturi și libertăți și-a însușit propunerea și a dispus internarea medicală provizorie a acestuia.  

Gheorghe Cosmin Negru a fost internat la Spitalul Județean Suceava – Secția Psihiatrie Burdujeni.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.