Un tânăr de 21 de ani din Dornești, aflat sub influența alcoolului, și-a produs mai multe răni cu o lamă pe antebraț. A fost transportat la spital

În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe la ora 23.30, patrula de poliție din cadrul Secției  nr. 3 de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată despre faptul că un bărbat din comuna Dornești s-a tăiat cu o lamă pe antebraț.

 În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în data de  23.07.2021, în jurul orelor 23.20, un tânăr de 21 ani din Dornești, fiind  sub influența băuturilor alcoolice, aflat în apropierea locuinței pe un drum comunal neclasificat,  s-a automutilat cu o lamă pe antebrațul drept, provocându-și mai multe plăgi.

Un trecător a observat cele întâmplate, motiv pentru care a apelat la 112, solicitând intervenția unui echipaj medical la fața locului pentru acordare de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost transportat de către un echipaj medical S.A.J. la spitalul Municipal Rădăuți pentru consult medical de specialitate, fiind diagnosticat cu  „multiple  plăgi tăiate la nivelul brațului și antebrațului drept, cauzate prin automutilare”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.