Cum a murit tânărul de 24 de ani din Frătăuții Vechi într-un accident rutier pe DN2H, la Vicovu de Jos. Descrierea evenimentului de către IPJ Suceava. Galerie foto: Viorel Ghiațău

Aducem noi precizări legate de tragicul accident petrecut astăzi de dimineață la Vicovu de Jos. Din păcate, veste principală rămâne aceeași: un tânăr de 25 de ani a murit după ce mașina, un Volkswagen Golf  pe care o conducea a intrat într-un cap de podeț, pe DN2H,  ”:pe Margine”, lângă magazinul cunoscut generic ”A lui Pișta”

IPJ  Suceava a anunțat că astăzi, la ora 07.28, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin  112 despre faptul că pe raza localității Vicovu de Jos, județul Suceava, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

 S-a constatat faptul că Gheorghe-Silviu Covașă, de 24 ani, din comuna Frătăuții Vechi, sat Măneuți, jud. Suceava, conducea autoturismul marca VW Golf pe DN 2H, pe raza localității Vicovu de Jos, jud. Suceava, având direcția de deplasare dinspre loc. Vicovu de Sus către loc. Gălănești.

Când a ajuns la km 30+100m, după o curbă la dreapta, datorită faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens apoi pe acostamentul din partea stângă a carosabilului, unde a lovit capătul  de pod al imobilului cu nr. 1.

 În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto. De asemenea au rezultat avarierea autoturismului și distrugerea ”timpanului de pod” și a gardului imobilului. Trupul neînsuflețit al șoferului mort a fost depus la morga Spitalului municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei, în urma căreia se va stabili și alcoolemia.

Din primele cercetări, vinovăția producerii evenimentului rutier aparține conducătorului autoturismului VW Golf, care nu a adaptat viteza la sectorul de drum pe care circula.

Un grav accident rutier s-a petrecut în această dimineață în jurul orei 7.30, la Vicovu de Jos pe DN2 H, în zona magazinului cunoscut sub numele ”La Pișta”. Un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Frătăuții Noi a intrat într-un cap de podeț la intrarea într-o locuință din zonă.  Victima, rănită grav, a rămas încarcerată fiind găsită inconștientă de polițiștii veniți la locul accidentului.

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Vicovu de Sus au intervenit cu autospeciala de descarcerare și cu ambulanța SMURD. Rănitului i s-au aplicat manevre de resucitare. Din nefericire însă viața tânărului, din Frătăuții Noi nu a mai putut fi salvată.

Mulțumesc pentru fotogafii, Viorel Ghiațău.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *