Un tânăr de 25 de ani din Pătrăuți, fără permis, a produs un accident rutier pe Calea Unirii din Suceava și a fugit lăsând mașina cu motorul pornit în mijlocul străzii

Un eveniment rutier mai puțin obișnuit s-a petrecut vineri după amiază pe Calea Unirii din municipiul Suceava. Autorul acestuia a abandonat mașina cu motorul pornit și a fugit de la locul accidentului. S-a dovedit că acesta, un tânăr de 25 de ani din Preutești, nu avea nici măcar permis de conducere.

IPJ a anunțat că la 16.04.2021, ora 17.44, poliția municipală Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe Calea Unirii, în zona Iulius Mall, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul unuia dintre autoturismele implicate a abandonat autoturismul și a fugit de la fața locului.

La fața locului polițiștii l-au identificat pe un bărbat de 45 ani, din municipiul Suceava, în calitate de apelant și conducător al unui autoturism Audi, precum  și autoturismul Ford, staționat pe banda I de circulație având în vedere sensul de mers Iulius Mall – Carrefour, cu motorul pornit, fără nici o persoană în interior.

În zonă au fost efectuate verificări specifice în vederea identificării conducătorului autoturismului Ford, fără rezultat.

Persoana care a făcut apelul a fost condusă la sediul Poliției municipiului Suceava în vederea completării unei declarații tip de accident rutier soldat cu pagube materiale, iar în scurt timp, la sediul poliției s-a prezentat și Ciprian C., de 25 ani, din comuna Preutești, care a declarat faptul că el a condus autoturismul marca Ford pe Calea Unirii din mun. Suceava și că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Acesta a fost identificat de către apelant ca fiind conducătorul autoturismului Ford care a fost implicat în evenimentul rutier sesizat. Fiind interogate bazele de date s-a constatat faptul că Ciprian C. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul marca Ford nu are polița RCA valabilă, iar înmatricularea autoturismului este suspendată de drept, având I.T.P. expirată din data de 15.03.2021.

Ciprian C. pentru RCA expirat, I.T.P. expirat și lipsă documente și i s-a reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului, precum și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

I s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *