Mopan Suceava
Evenimente

Un tânăr de 25 de ani din Suceava, cu probleme psihice, la a treia tentativă de sinucidere. A băut 200 mililitri de antigel

La 24.01.2020, ora 14.33, Politia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 49 ani, din municipiul reședință de județ despre faptul că fiul său de 25 ania încercat să se sinucidă.

Aspectele sesizate s-au confirmat,  faţa locului fiind identificat apelantul și fiul acestuia. La scurt timp s-a prezentat un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale persoanei în cauză si l-a transportat  la UPU Suceava, diagnosticul fiind de ,,ingestie acută voluntară diluant”. S-a stabilit faptul că pacientul este în afara oricărui pericol.

Din discuțiile purtate cu pîrintele tânărului a reieșit faptul că fiul său suferă de depresie, iar în data de 24.01.2020 acesta a plecat de acasă la ora 10.30, iar în jurul orei 14.00 acesta și-a sunat părinții spunându-le că a ingerat cca 200 ml de diluant. Tânărul a fost găsit de tatăl său în zona cartodromului, într-o stare generală de rău, motiv pentru care acesta din urmă a apelat SNUAU 112.

Părinții au declarat verbal faptul că fiul lor a mai avut trei tentative de suicid,  fiind externat în urmă cu două zile de la Secția Neuropsihiatrie Burdujeni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *