Un tânăr de 29 de ani, la un pas de a-și pune capăt zilelor, găsit cu o sticlă de alcool și cu un cablu electric alături, la Castelul de Apă din Burdujeni

Vineri după amiază, în jurul orei 16.50, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din comuna Fântânele despre faptul că, fratele său de 29 ani, din aceeași localitate, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Suceava, i-a trimis un mesaj de adio pe telefonul mobil, în jurul orei 16.20, iar din acel moment a dispărut, nu mai răspunde la telefon iar locuința acestuia este descuiată, cheile și documentele personale fiind în interiorul locuinței.

S-au constituit două echipe operative, iar patrula de poliție din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a procedat la căutarea persoanei în cauză, care a fost identificată la scurt timp în zona Castelului de Apă, de pe raza Cartierului Burdujeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având asupra sa un cablu electric cu care intenționa să își curme viața.

Ținând cont de gravitatea situației și starea psihică a bărbatului, polițiștii l-au abordat cu tact, au purtat discuții cu acesta și l-a momentul oportun au intervenit, preluându-l ulterior în autospeciala de poliție. Tânărul a fost condus înapoi în locuință, de unde s-a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță pentru internarea acestuia. La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, care i-a acordat primul ajutor. Alături de el au venit și rudele  de la Fântânele care i-au acordat asistența morală necesară pentru a ieși din depresie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *