UN TÂNĂR DIN BERCHIȘEȘTI FĂRĂ PEMIS DE CONDUCERE ȘI MORT DE BEAT A ACCIDENTAT DOI MINORI DIN VALEA MOLDOVEI

Azi, 09.09.2018, în jurul orei 01.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în afara localităţii Berchişeşti, pe fondul vitezei excesive şi a lipsei de experienţă în conducere, un tânăr de 22 de ani, din comuna Valea Moldovei, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu bordura unui podeţ.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a doi minori de 13 și 17 ani, ambii din comuna Valea Moldovei, pasageri în autoturism.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *