Un tânăr din Frătăuții Noi a vrut să-și ia viața tăindu-și venele, după ce a băut și s-a certat cu prietena. Nu este la prima tentativă de acest fel

Marți seară, înainte de ora 23.00, polițiștii Secției 4 Poliţie Rurală Gălăneşti au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr de 23 ani din Frătăuții Noi a consumat alcool și s-a tăiat cu cuțitul , dorind să-și ia viața, tăindu-și venele. Tânărul a  fost găsit  în anexa unui imobil din localitate, prezentând o plagă tăiată la mâna stângă.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că în data de 14.02.2023, în jurul orei 22.00, acesta, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri cu prietena sa, și-a provocat singur rana, cu un cuțit.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. care a intervenit,  a constatat că  tânărul mai prezenta la mâini  și alte plăgi tăiate superficiale,  mai vechi. Acesta a fost preluat de ambulanțieri  și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *