Evenimente

Un tânăr din Ipotești a vrut un telefon mobil performant, cumpărat online și s-a ales doar cu o mașină de tuns

Un tânăr de 25 ani, din comuna Ipotești, a sesizat polițiștilor faptul că prin intermediul unui site de vânzări a comandat la o persoană care s-a prezentat doar printr-un pseudonim un telefon mobil, iar în momentul când a ridicat coletul a constatat că în interior se afla o maşină de tuns.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că reclamantul a citit un anunţ în care era expus spre vânzare de către o persoană cu un pseudonim un telefon mobil de valoare mare.

În continuare persoana vătămată a ţinut legătura prin mesaje cu vânzătorul telefonului, cu care a convenit ca acesta să-l trimită prin serviciul de curierat, iar la ridicarea coletului persoana vătămată urmând să achite curierului suma de 800 lei.

Astfel, persoana vătămată s-a întâlnit cu lucrătorul de la societatea de curierat, a primit coletul, achitând suma de 800 lei, după cum a fost înţelegerea cu vânzătorul telefonului.

Cu ocazia desfacerii coletului, tânărul de 25 de ani a constat faptul că în interior se afla o maşină electrică de tuns înfăşurată în mai multe hârtii, nicidecum un telefon mobil după cum comandase. Ulterior, vânzătorul nu a mai răspuns la mesaje.

Prejudiciul cauzat, este estimat de persoana vătămată la suma de 800 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *