Un tânăr din Moldovița a furat trei zile la rând bani dintr-un magazin în care intra pe geamul de la baie. A fost prins după o pândă făcută de proprietară

Aseară, 12.12.2019, în jurul orei 22:00, un tânăr de 18 ani, din comuna Moldovița, a fost prins când a intrat pe geamul de la baie, în incinta unui magazin din satul Demacușa, comuna Moldovița, cu intenția de a sustrage bani sau bunuri, după o pândă organizată de proprietară care mai fusese jefuită două zile la rând.

Persoana vătămată, o femeie de 43 de ani, localnică, a declarat că că în dimineața zilei de 10.12.2019, a intrat de serviciu la magazinul societății în cauză și a constatat că lipsește suma de 550 lei, bani pe care îi lăsase pentru plata unor furnizori, dar nu a identificat urme de forțare a ușilor sau geamurilor, iar în dimineața de 11.12.2019, a constatat că din magazin lipsește suma de 700 lei, motiv pentru care în seara următoare, în data de 12.12.2019, după închiderea magazinului, a intrat din nou în incinta acestuia, împreună cu o angajată a societății, efectuând o pândă. În jurul orei 22:00, hoțul a intrat în magazin pe geamul de la baie.

Tânărul a recunoscut faptul că a sustras sumele de bani din magazin, precizând că geamul de la baie era deschis.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat” și tentativă la infracțiunea de „furt calificat”.       

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *