Un tânăr șofer beat a pus pe jar Poliția rutieră suceveană azi la primele ore ale dimineții

Polițiștii suceveni au avut mult de furcă în dimineața acestei zile cu un tânăr înfierbântat care a pornit într-o cursă iresponsabilă pe străzile din municipiul Suceava.

La data de 23.06.2019, ora 04:18, pe Calea Obcinilor din municipiul reședință de județ, a fost identificat în trafic un autoturism față de care s-a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul echipajului de poliție rutieră.

Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe bulevardul 1Mai unde a circulat cu viteza de 98 km/h, a virat stânga pe strada Universității, unde a circulat cu viteza de 109 km/h, de pe strada Universității, a virat dreapta pe bulevardul George Enescu, unde a circulat cu viteza de 86 km/h, după care a oprit pe partea dreaptă a părții carosabile, înainte de semaforul instalat la trecerea pentru pietoni din zona Catedralei, unde persoana depistată la volanul auto urmărit a fost imobilizată și încătușată.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 26 ani, din municipiul Suceava. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pentru prelevarea a două mostre biologice de sânge la interval de o oră.

În cauză a fost întocmit un dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de „conducere sub influența alcoolului” faptă prev. și ped. de art. 336 alin (1) din Codul Penal.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *