Un tânăr sucevean vrea cu tot dinadinsul un sfert din valoarea casei mamei sale, în bani peșin. Pentru a fi convingător, a spart geamul imobilului în care a crescut și a recurs la amenințări

Duminică după amiază, o femeie de 52 ani din municipiul Suceava a sesizat telefonic  Poliţia municipiului Suceava faptul că fiul ei I.C., de 23 ani, localnic, i-a spart geamul cu o cărămidă.

Persoana vătămată a arătat că în data de 15.11.2020, în jurul orelor 13:00, în timp ce se afla la domiciliu, a venit fiul său care nu mai locuieşte cu ea şi cu care nu se înţelege, strigând-o la geam ca să coboare în faţa blocului să discute, afirmând că dacă nu coboară îi sparge geamurile. După ce mama sa a coborât în faţa blocului, acesta a început scandalul. El a pretins să i se dea  25% din valoarea casei, fiindcă  este dreptul lui. Pe parcursul discuţiei în contradictoriu, I.C.  a ameninţat-o pe cea care i-a dat viață. La un moment dat, văzând că nu se prefigurează o înțelegere, fiul a luat o cărămidă din faţa blocului şi a aruncat-o, spărgând un geam de la bucătăria imobilului.

Femeia a mai spus că în data de 14.11.2020, în intervalul orar 11:00 – 20:00, în timp ce ea era plecată de acasă, fiul său I.C. a  spart uşa de acces în locuinţă, sustrăgând de sub o măsuţă din dormitor produse alimentare.

Valoarea prejudiciului este estimat de persoana vătămată la suma de cca. 300 lei.

Cu ocazia cercetărilor a fost completat Formularul de Evaluare a Riscului ocazie cu care s-a constatat faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității corporale a victimei.

Ordinul de Protecție Provizoriu emis împreună cu documentația întocmită urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru confirmare și sesizarea Instanței de Judecată. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de: „ameninţare”, „distrugere” şi „furt calificat”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *