Un tată și-a luat la bătaie fata, la Șcheia. Femeia locuiește împreună cu fiica ei într-o casă pe care tatăl său a cumpărat-o cu banii lui

Vineri după amiază, la orele 16:30, la sediul  Secției 9 Poliție Rurală Şcheia s-a prezentat o femeie de 32 de ani, din localitate, care a reclamat  că în timp ce se afla la locuinţa sa din Şcheia, a fost agresată fizic de tatăl său,  Gheorghe C., de 62 de ani, care locuiește în  Suceava.

Femeia de 32 de ani  locuieşte fără forme legale  împreună cu fiica sa, în comuna Şcheia, într-un apartament achiziţionat recent  cu ajutorul tatălui său. Cu ocazia achiziţionării tatăl femeii a primit de la constructor o cheie de acces în apartament şi o telecomandă de la poarta de acces.

În data de 24.05.2019 în jurul orei 13.00, în timp ce reclamanta se afla la domiciliu împreună cu prietenul ei, A.A. a auzit cum cineva încerca să deschidă uşa de la locuinţă.  A mers să  vadă cine este, tatăl ei a pătruns în interior  și, pe fondul unor discuţii contradictorii între cei a izbucnit un conflict. Tatăl și-a lovit fiica,  a prins-o de gât, după care a plecat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de „violență în familie” şi „violare de domiciliu”.

În urma verificărilor efectuate şi completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat că există risc iminent  asupra victimei, fapt pentru care s-a emis ordinul de protecţie provizoriu din data de 24.05.2019,ora 21.00, pe o durată de 5 zile.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *