Un taximetrist beat a intrat cu mașina în două autoturisme parcate, ieri când se crăpa de ziuă, pe strada Amurgului din Suceava

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112”, ieri, 16.11.2019, la ora 06.32,  despre faptul că, pe strada Amurgului din localitate, un autoturism taxi a avariat două autoturisme parcate, iar conducătorul auto pare sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat autovehiculele implicate în evenimentul rutier și pe conducătorul taxi, un localnic de 39 de ani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în ziua respectivă, în jurul orei 06.25, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii spre strada Amurgului din municipiul Suceava, bărbatul de 39 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat pe partea stângă a drumului, pe care l-a proiectat în alt autovehicul parcat în fața sa.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *