Un teribilist de 15 ani, fără permis și cu autoturism furat, a acroșat un autobuz după care a fugit cu mașina la dezmembrări auto, la Gura Humorului

Ieri, 18.02.2020, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier, în care a fost implicat un minor ce nu posedă permis de conducere.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, la 18.02.2020, în jurul orei 07.40, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Bucovina din oraşul Gura Humorului, un băiat de 15 ani din municipiul Fălticeni nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, ocazie cu care, a acroşat autobuzul condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani din comuna Mănăstirea Humorului.

După impact, conducătorul auto nu a oprit la faţa locului și a continuat deplasarea până la un centru de dezmembrări auto, cu scopul de a preda autoturismul, acesta fiind locul unde a fost identificat de poliţişti.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul figurează ca fiind furat din judeţul Bistriţa Năsăud în noaptea de 17/18.02.2020.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *