Un teribilist de 17 ani, ieșit cu mașina la plimbare, fără permis, a purtat poliția prin Bosanci până a fost blocat și dus la postul de poliție

Ieri, 01.02.2020, ora 17.20, în timp ce acționa pe DJ 208A din comuna Bosanci, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești a efectuat semnalele regulamentare de oprire acustice si luminoase ale unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe raza comunei, fiind blocat în drumul comunal.

Astfel, la volanul mașinii, polițiștii au identificat un tânăr de 17 ani din comuna Bosanci, care a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, acesta declarând verbal faptul că, nu posedă permis de conducere și nu are la el documentele mașinii.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *