Un teribilist de 19 ani a căzut de pe statuia lui Bogdan Vodă din Rădăuți, unde se urcase, în miezul nopții, pentru poze

La data de 29.07.2020, ora 03.26, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a căzut de pe o statuie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în data de 28.07.2020, un tânăr de 19 ani, din comuna Bosanci, s-a deplasat împreună cu trei prieteni în localitatea Sucevița, pentru a vizita zona numită „ La Palma ”.

La întoarcere către localitatea de domiciliu, în jurul orei 03.25, cele patru persoane s-au oprit în centrul municipiului Rădăuți, respectiv în parcul unde este amplasată statuia ecvestră a domnitorului Bogdan Vodă, pentru a face fotografii. La un moment dat, tânărului i s-a cășunat să se urce pe statuie, la o înălțime de aproximativ 4 metri, ceea a și făcut, dar s-a dezechilibrat și a căzut.

La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, care l-a preluat pe tânăr și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-au acordat îngrijiri medicale și i s-a stabilit următorul diagnostic „fractură pumn, traumatism facial”.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă ”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.