Un transport umanitar din Austria pentru refugiații ucraineni a ajuns în această dimineață la Centrul logistic european de la Parcul Industrial „Bucovina”

Președintele Consiliului județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat sosirea unui transport umanitar trimis din Austria pentru cetățenii ucraineni care a ajuns în această dimineață în Centrul logistic european de la Parcul Industrial „Bucovina” din apropierea Aeroportului „Ștefan cel Mare”.

”Ajutoarele umanitare au fost trimise la Suceava cu sprijinul fostului ambasador al Austriei în România, Martin Eichtinger, care în momentul de față este membru al Guvernului Regiunii Austria Inferioară.

Martin Eichtinger a transmis o scrisoare în care menționează că Guvernul Austriei inferioare, din care face parte, vine în sprijinul eforturilor depuse de grupurile de tineret și de municipalitățile din Austria Inferioară pentru a furniza bunuri necesare taberelor de refugiați din Ucraina”, a spus președintele Gheorghe Flutur.

Transportul umanitar trimis de autoritățile din regiunea Austria Inferioară conține pături, lenjerie de pat, produse de toaletă, scutece, hârtie igienică, prosoape de hârtie, șervețele de hârtie și alte bunuri.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *